Beste mixer met kom in 2023

Een mixer met een kom is een onmisbaar keukenapparaat voor het maken van allerlei soorten deeg, beslag, sauzen en meer. Maar wat maakt een mixer met een kom de beste keuze? In dit artikel zullen we enkele van de beste opties bespreken en uitleggen waarom ze de moeite waard zijn.

7 tips voor het kopen van een keukenmachine mixer met kom

1. Capaciteit van de mixer

Bij het kiezen van een keukenmachine, moet u rekening houden met de grootte van de machine en de capaciteit van de mengkom. Overweeg hoeveel voedsel u normaal gesproken bereidt en of u de keukenmachine ook voor grotere hoeveelheden wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld vaak voor grote groepen kookt, is een machine met een grotere capaciteit geschikter.

2. Vermogen van de mixer

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden is het vermogen van de keukenmachine. Het vermogen van de machine bepaalt hoeveel kracht het kan leveren bij het mengen, hakken of pureren van voedsel. Overweeg de soorten voedsel die u normaal gesproken bereidt en hoe vaak u de machine zult gebruiken. Als u regelmatig dichter voedsel zoals noten of ijs wilt hakken, heeft u een machine nodig met een hoger wattage.

3. Accessoires voor de mixer

Keukenmachines zijn verkrijgbaar met verschillende accessoires, zoals een deeghaak, klopper, mengkom, snijschijven of raspbladen. Het is belangrijk om te overwegen welke accessoires u nodig heeft en of ze bij de machine zijn inbegrepen of afzonderlijk moeten worden aangeschaft. Houd er ook rekening mee of de accessoires vaatwasmachinebestendig zijn, zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn.

4. Duurzaamheid van de mixer?

Bij het kiezen van een keukenmachine is het belangrijk om te letten op de duurzaamheid van de machine. Kijk naar het materiaal waarvan de machine is gemaakt en of het stevig en goed gebouwd is. Een machine die goed is gebouwd gaat langer mee en bespaart u op de lange termijn geld.

5. Welk merk mixer koop je?

Het is belangrijk om de reputatie van het merk te overwegen wanneer u een keukenmachine koopt. Zoek naar beoordelingen van andere gebruikers om te weten te komen of het merk betrouwbaar is en lang meegaat. Merken die al lang in de keukenapparatuur markt zijn gevestigd, hebben meestal een goede reputatie en zijn betrouwbaarder.

6. Wat is het beschikbare budget?

Overweeg uw budget bij het kiezen van een keukenmachine. De prijzen van keukenmachines kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte, het vermogen, de accessoires en de kwaliteit van de machine. Houd rekening met uw budget en kies de machine die aan uw behoeften voldoet binnen uw budget.

7. Wat is de garantie?

Zorg ervoor dat de keukenmachine die u koopt wordt geleverd met een garantie, zodat u deze kunt retourneren of laten repareren als er iets misgaat. Bekijk ook de details van de garantie, zoals de duur en de dekking, om er zeker van te zijn dat u volledig beschermd bent.

KitchenAid Artisan mixer

De KitchenAid Artisan mixer is een van de populairste keukenmixers op de markt. Het heeft een krachtige motor en een grote kom van 4,8 liter, waardoor het gemakkelijk is om grote hoeveelheden deeg of beslag te maken. De mixer heeft ook tien verschillende snelheidsinstellingen en wordt geleverd met een aantal handige accessoires, waaronder een platte klopper, een deeghaak en een garde.

Wat deze mixer echt onderscheidt, is het stijlvolle en duurzame ontwerp. De KitchenAid Artisan mixer is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u er een kunt kiezen die perfect past bij uw keuken. Het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan.

Voordelen KitchenAid Artisan mixer met kom

De KitchenAid Artisan mixer is een van de meest populaire mixers met kom op de markt en heeft verschillende voordelen die het tot een uitstekende keuze maken:

 1. Krachtige motor: De KitchenAid Artisan mixer heeft een krachtige 300 watt motor, waardoor het gemakkelijk is om zelfs het zwaarste deeg te mengen.
 2. Grote kom: De mixer wordt geleverd met een grote kom van 4,8 liter, wat het gemakkelijk maakt om grote hoeveelheden deeg of beslag te maken.
 3. Verschillende snelheden: De mixer heeft tien verschillende snelheidsinstellingen, zodat u de perfecte snelheid voor uw mengtaak kunt vinden.
 4. Duurzaam ontwerp: De KitchenAid Artisan mixer heeft een duurzaam ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een langdurige investering is.
 5. Stijlvol ontwerp: De mixer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u er een kunt kiezen die bij uw keuken past. Het heeft ook een klassiek ontwerp dat tijdloos is.
 6. Gemakkelijk in gebruik: De mixer is gemakkelijk te gebruiken, dankzij de intuïtieve bedieningselementen en het kantelbare hoofd dat gemakkelijke toegang biedt tot de kom.
 7. Veelzijdigheid: De KitchenAid Artisan mixer wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een platte klopper, een deeghaak en een garde, waardoor het veelzijdig genoeg is voor een breed scala aan mengtaken.

Over het algemeen biedt de KitchenAid Artisan mixer een combinatie van kracht, duurzaamheid, veelzijdigheid en stijl, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige mixer met kom.

Nadelen KitchenAid Artisan mixer met kom

Hoewel de KitchenAid Artisan mixer veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee moet houden:

 1. Prijs: De KitchenAid Artisan mixer is een van de duurdere mixers op de markt, waardoor het misschien niet binnen het budget van sommige mensen valt.
 2. Zwaar: De mixer is vrij zwaar, wat het moeilijk kan maken om hem te verplaatsen of op te bergen.
 3. Grote voetafdruk: De KitchenAid Artisan mixer heeft een grote voetafdruk, wat betekent dat het veel ruimte in beslag kan nemen op uw aanrecht of in uw kast.
 4. Lawaai: De mixer kan luidruchtig zijn, vooral op hogere snelheden.
 5. Geen bescherming tegen spatten: De mixer heeft geen antispatdeksel, wat kan leiden tot spatten en rommel tijdens het mixen.
 6. Accessoires niet vaatwasserbestendig: De accessoires moeten met de hand worden afgewassen, wat misschien niet handig is voor sommige mensen.

Hoewel deze nadelen belangrijk kunnen zijn voor sommige kopers, zijn de meeste van hen relatief klein in vergelijking met de voordelen die de KitchenAid Artisan mixer biedt. Het is nog steeds een geweldige mixer met een kom die in staat is om de meeste mengtaken aan te kunnen en is gebouwd om lang mee te gaan.

Bekijk de KitchenAid Artisan op Bol.com

Kenwood Chef Titanium

De Kenwood Chef Titanium is een andere topkeuze voor een mixer met kom. Het heeft een krachtige 1500 watt motor en wordt geleverd met een grote kom van 4,6 liter. De mixer heeft ook een uniek planetaire mengsysteem, waardoor alle ingrediënten grondig worden gemengd en er geen restjes aan de zijkanten van de kom blijven plakken.

Een van de beste eigenschappen van de Kenwood Chef Titanium is de brede selectie van accessoires die beschikbaar zijn. Het wordt geleverd met een platte klopper, een deeghaak en een garde, maar u kunt ook extra accessoires aanschaffen, zoals een blender, een vleesmolen en een pastamaker.

Kenwood chef titanium

Kenwood chef titanium

Kitchenaid Artisan keukenmachine

Voordelen Kenwood Chef Titanium mixer met kom

De Kenwood Chef Titanium mixer is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige mixer met kom. Enkele van de voordelen zijn onder meer:

 1. Krachtige motor: De Kenwood Chef Titanium heeft een krachtige 1500 watt motor, waardoor het gemakkelijk is om zelfs het zwaarste deeg of beslag te mengen.
 2. Grote kom: De mixer wordt geleverd met een grote kom van 4,6 liter, wat het gemakkelijk maakt om grote hoeveelheden deeg of beslag te maken.
 3. Planetaire mengbeweging: Het unieke planetaire mengsysteem van de Kenwood Chef Titanium zorgt ervoor dat alle ingrediënten grondig worden gemengd en er geen restjes aan de zijkanten van de kom blijven plakken.
 4. Brede selectie van accessoires: De Kenwood Chef Titanium wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een platte klopper, een deeghaak en een garde. U kunt ook extra accessoires aanschaffen, zoals een blender, een vleesmolen en een pastamaker.
 5. Gemakkelijk in gebruik: De mixer is gemakkelijk te gebruiken, dankzij de intuïtieve bedieningselementen en het kantelbare hoofd dat gemakkelijke toegang biedt tot de kom.
 6. Duurzaam ontwerp: De Kenwood Chef Titanium is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan.
 7. Stijlvol ontwerp: De mixer heeft een stijlvol ontwerp dat past bij elke keukenstijl.
 8. Veelzijdigheid: De Kenwood Chef Titanium is veelzijdig genoeg voor een breed scala aan mengtaken, van lichte mengsels tot zwaar deeg.

Over het algemeen biedt de Kenwood Chef Titanium mixer een uitstekende combinatie van kracht, duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige mixer met kom.

Nadelen Kenwood Chef Titanium mixer met kom

Hoewel de Kenwood Chef Titanium mixer veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee moet houden:

 1. Prijs: De Kenwood Chef Titanium is een van de duurdere mixers op de markt, waardoor het misschien niet binnen het budget van sommige mensen valt.
 2. Zwaar: De mixer is vrij zwaar, waardoor het moeilijk kan zijn om hem te verplaatsen of op te bergen.
 3. Grote voetafdruk: De Kenwood Chef Titanium heeft een grote voetafdruk, wat betekent dat het veel ruimte in beslag kan nemen op uw aanrecht of in uw kast.
 4. Lawaai: De mixer kan luidruchtig zijn, vooral op hogere snelheden.
 5. Accessoires niet vaatwasserbestendig: De accessoires moeten met de hand worden afgewassen, wat misschien niet handig is voor sommige mensen.
 6. Minder kleuropties: In tegenstelling tot sommige andere merken biedt Kenwood een beperktere selectie kleuren.

Hoewel deze nadelen belangrijk kunnen zijn voor sommige kopers, zijn de meeste van hen relatief klein in vergelijking met de voordelen die de Kenwood Chef Titanium mixer biedt. Het is nog steeds een geweldige mixer met een kom die in staat is om de meeste mengtaken aan te kunnen en is gebouwd om lang mee te gaan.

Bekijk de Kenwood Chef Titanium op Bol.com

Bosch OptiMUM keukenmachine

De Bosch OptiMUM keukenmachine is een geweldige optie als u op zoek bent naar een mixer met een grote kom. Het heeft een enorme kom van 5,5 liter, waardoor u grote hoeveelheden deeg of beslag kunt maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het overloopt.

De mixer heeft ook een krachtige 1500 watt motor en een uniek roersysteem dat ervoor zorgt dat alle ingrediënten grondig worden gemengd. Het wordt geleverd met een platte klopper, een deeghaak en een garde, evenals een aantal handige extra’s zoals een blender en een citruspers.

Voordelen Bosch Optimum mixer met kom

De Bosch OptiMUM keukenmachine is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige mixer met kom die veelzijdig en gemakkelijk in gebruik is. Enkele van de voordelen zijn onder meer:

 1. Krachtige motor: De Bosch OptiMUM heeft een krachtige 1500 watt motor, waardoor het gemakkelijk is om zelfs het zwaarste deeg of beslag te mengen.
 2. Grote kom: De mixer wordt geleverd met een grote kom van 5,5 liter, waardoor het gemakkelijk is om grote hoeveelheden deeg of beslag te maken.
 3. Planetaire mengbeweging: Het unieke planetaire mengsysteem van de Bosch OptiMUM zorgt ervoor dat alle ingrediënten grondig worden gemengd en er geen restjes aan de zijkanten van de kom blijven plakken.
 4. Brede selectie van accessoires: De Bosch OptiMUM wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een platte klopper, een deeghaak en een garde. U kunt ook extra accessoires aanschaffen, zoals een blender, een vleesmolen en een pastamaker.
 5. Gemakkelijk in gebruik: De mixer is gemakkelijk te gebruiken, dankzij de intuïtieve bedieningselementen en het kantelbare hoofd dat gemakkelijke toegang biedt tot de kom.
 6. Duurzaam ontwerp: De Bosch OptiMUM is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan.
 7. Stijlvol ontwerp: De mixer heeft een stijlvol ontwerp dat past bij elke keukenstijl.
 8. Veelzijdigheid: De Bosch OptiMUM is veelzijdig genoeg voor een breed scala aan mengtaken, van lichte mengsels tot zwaar deeg.
 9. Anti-spatdeksel: De Bosch OptiMUM wordt geleverd met een anti-spatdeksel dat spatten en rommel tijdens het mixen voorkomt.
 10. Lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen: Ondanks zijn grote formaat is de Bosch OptiMUM relatief lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen.

Over het algemeen biedt de Bosch OptiMUM keukenmachine een uitstekende combinatie van kracht, duurzaamheid, veelzijdigheid, gebruiksgemak en stijl, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige mixer met kom.

Nadelen Bosch Optimum mixer met kom

Enkele van de mogelijke nadelen van deze keukenmachine:

 1. Hoge prijs: De Bosch Optimum keukenmachine kan vrij duur zijn in vergelijking met andere keukenmachines op de markt.
 2. Zwaar: De keukenmachine kan vrij zwaar zijn en kan moeilijk te verplaatsen zijn.
 3. Ingewikkelde bediening: De bediening van de Bosch Optimum keukenmachine kan ingewikkeld zijn, vooral als je niet gewend bent aan het gebruik van geavanceerde keukenapparatuur.
 4. Moeilijk schoon te maken: Sommige gebruikers vinden dat de Bosch Optimum keukenmachine moeilijk schoon te maken is, vooral de onderdelen die niet in de vaatwasser kunnen.
 5. Beperkt aantal accessoires: De Bosch Optimum keukenmachine wordt geleverd met een beperkt aantal accessoires in vergelijking met andere keukenmachines op de markt.

Het is belangrijk op te merken dat deze nadelen persoonlijk zijn en afhankelijk van de individuele ervaring en behoeften van de gebruiker.

Bekijk de Bosch OptiMUM op Bol.com

Smeg SMF02 mixer met kom

Als u op zoek bent naar een mixer met een retro uitstraling, dan is de Smeg SMF02 mixer de juiste keuze. Het heeft een stijlvol ontwerp dat doet denken aan de jaren ’50, met een glanzende afwerking en chromen accenten.

De Smeg SMF02 mixer heeft een krachtige motor en een grote kom van 4,8 liter, waardoor u gemakkelijk grote hoeveelheden deeg of beslag kunt maken. Het wordt geleverd met drie verschillende accessoires – een platte klopper, een deeghaak en een garde – en heeft tien snelheidsinstellingen om aan al uw mengbehoeften te voldoen.

Een ander kenmerk dat deze mixer zo populair maakt, is de gemakkelijke bediening. De knoppen zijn intuïtief en gemakkelijk te begrijpen, en de kantelbare kop zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot de kom. Bovendien heeft de mixer een antispatdeksel om te voorkomen dat ingrediënten overal spatten tijdens het mixen.

Voordelen Smeg SMF02 mixer met kom

Enkele van de voordelen van deze Smeg keukenmachine:

 1. Stijlvol ontwerp: De Smeg SMF02 mixer met kom heeft een retro-ontwerp dat er stijlvol uitziet en goed past in moderne en klassieke keukens.
 2. Krachtig: Deze keukenmachine is krachtig en kan gemakkelijk zware ingrediënten mengen en kneden.
 3. Grote komcapaciteit: De Smeg SMF02 mixer wordt geleverd met een grote kom die een capaciteit heeft van 4,8 liter, waardoor je grote hoeveelheden ingrediënten in één keer kunt mengen.
 4. Veelzijdigheid: De keukenmachine wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een platte klopper, deeghaak en garde, waardoor je een breed scala aan recepten kunt maken.
 5. Gebruiksgemak: De Smeg SMF02 mixer met kom is gemakkelijk te gebruiken en kan gemakkelijk worden schoongemaakt, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je creaties.
 6. Betrouwbaarheid: Smeg is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dit geeft gebruikers de zekerheid dat ze een betrouwbare en duurzame keukenmachine kopen.

Nadelen Smeg SMF02 mixer met kom

 1. Hoge prijs: De Smeg SMF02 mixer met kom kan duur zijn in vergelijking met andere keukenmachines op de markt.
 2. Zwaar: De keukenmachine kan vrij zwaar zijn en kan moeilijk te verplaatsen zijn.
 3. Beperkte komcapaciteit: Hoewel de Smeg SMF02 mixer wordt geleverd met een grote kom, kan de capaciteit van 4,8 liter beperkt zijn voor sommige gebruikers, vooral als je vaak grote hoeveelheden ingrediënten moet mengen.
 4. Geen instelbare snelheid: De keukenmachine heeft een beperkt aantal snelheidsinstellingen, waardoor het mogelijk moeilijker is om de snelheid precies af te stemmen op het type voedsel dat je bereidt.
 5. Luidruchtig: Sommige gebruikers vinden dat de Smeg SMF02 mixer met kom luidruchtig kan zijn tijdens gebruik.

Bekijk de Seg SMF02 op Bol.com

Philips Avance Collection mixer met kom

De Philips Avance Collection mixer is een geweldige optie als u op zoek bent naar een krachtige mixer met een kom. Het heeft een motor van 1000 watt en een grote kom van 4 liter, waardoor u gemakkelijk grote hoeveelheden deeg of beslag kunt maken.

De mixer heeft ook een aantal handige functies, waaronder zes verschillende snelheidsinstellingen, een pulsefunctie en een soft-startfunctie om spatten te voorkomen. Bovendien wordt de Philips Avance Collection mixer geleverd met drie accessoires – een platte klopper, een deeghaak en een garde – en heeft het een uniek kneedsysteem dat ervoor zorgt dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gemengd.

Voordelen Philips Avance Collection mixer met kom

 1. Krachtig: De Philips Avance Collection heeft een krachtige motor en kan gemakkelijk zware ingrediënten zoals brooddeeg en noten mengen en kneden.
 2. Veelzijdigheid: De keukenmachine wordt geleverd met verschillende accessoires zoals een blender, citruspers en vleesmolen, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt bereiden.
 3. Grote komcapaciteit: De Philips Avance Collection wordt geleverd met een grote kom met een capaciteit van 6,7 liter, waardoor je grote hoeveelheden ingrediënten in één keer kunt mengen.
 4. Gebruiksgemak: De Philips Avance Collection is gemakkelijk te gebruiken en heeft een intuïtieve bediening, waardoor je snel aan de slag kunt.
 5. Stil: De keukenmachine is relatief stil tijdens gebruik, waardoor je ongestoord kunt blijven werken in de keuken.
 6. Eenvoudig schoon te maken: De onderdelen van de Philips Avance Collection zijn eenvoudig te demonteren en schoon te maken, waardoor het onderhoud van de keukenmachine gemakkelijk is.
 7. Betrouwbaarheid: Philips is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dit geeft gebruikers de zekerheid dat ze een betrouwbare en duurzame keukenmachine kopen.

Nadelen Philips Avance Collection mixer met kom

 1. Hoge prijs: De Philips Avance Collection kan duur zijn in vergelijking met andere keukenmachines op de markt.
 2. Zwaar: De keukenmachine kan vrij zwaar zijn en kan moeilijk te verplaatsen zijn.
 3. Grote omvang: De Philips Avance Collection is een grote keukenmachine en kan veel ruimte in beslag nemen op het aanrecht of in de keukenkastjes.
 4. Geen opbergmogelijkheden: Er is geen opslagruimte voor accessoires op de keukenmachine, wat betekent dat je op zoek moet gaan naar een andere opbergoplossing voor de accessoires.
 5. Geen instelbare snelheid: De keukenmachine heeft een beperkt aantal snelheidsinstellingen, wat het moeilijker kan maken om de snelheid precies af te stemmen op het type voedsel dat je bereidt.

Bekijk Philips Avance HR7778 op Bol.com

Welke mixer met kom is de beste keuze voor u?

Bij het kiezen van een mixer met kom zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te overwegen hoe vaak u de mixer zult gebruiken en welke soorten mengtaken u ermee wilt uitvoeren. Als u bijvoorbeeld vaak brooddeeg maakt, heeft u een krachtigere motor en een deeghaak nodig. Als u voornamelijk lichte mengtaken uitvoert, kunt u zich concentreren op de grootte van de kom en het aantal accessoires dat wordt meegeleverd.

Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met uw budget en de stijl van uw keuken. Sommige mixers zijn duurder dan andere en hebben mogelijk meer functies of een stijlvoller ontwerp. Het is belangrijk om uw prioriteiten te bepalen en een mixer te kiezen die aan uw behoeften voldoet en binnen uw budget past.

Beste Keukenmachine

Beste keukenmachine van 2023

Pastamachine kopen

Pastamachine kopen, welke heb je nodig?

Mixer met kom

Een mixer met kom is een onmisbaar keukenapparaat voor iedereen die graag bakt en kookt. Of u nu een professional bent of gewoon af en toe iets wilt maken, er is een mixer met kom die aan uw behoeften voldoet. Door te kiezen voor een van de beste opties zoals de KitchenAid Artisan mixer, Kenwood Chef Titanium, Bosch OptiMUM keukenmachine, Smeg SMF02 mixer of Philips Avance Collection mixer, kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt dat lang meegaat en u helpt om heerlijke creaties te maken.

Veelgestelde vragen over mixer met kom in de keuken

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor een mixer met kom?

De meest voorkomende accessoires zijn een platte klopper, een deeghaak en een garde. Sommige mixers hebben echter ook extra accessoires zoals een blender, een vleesmolen en een pastamaker.

Wat is de beste maat voor een mixer met kom?

Dit hangt af van uw behoeften en de grootte van uw gezin. Een kom van 4 tot 5 liter is meestal voldoende voor de meeste huishoudens. Als u echter vaak voor grote groepen kookt, wilt u misschien een grotere kom overwegen.

Hoeveel watt moet de motor van een mixer met kom hebben?

Een motor met 500 tot 1000 watt is meestal voldoende voor thuisgebruik. Als u echter vaak zwaar deeg of beslag maakt, kunt u overwegen een mixer te kopen met een motor van 1000 watt of meer.

Moet ik een merkmixer kopen?

Het merk is niet het belangrijkste criterium bij het kiezen van een mixer met kom. Er zijn echter bepaalde merken zoals KitchenAid en Kenwood die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Hoeveel geld moet ik uitgeven aan een mixer met kom?

Dit hangt af van uw budget en uw behoeften. Er zijn mixers beschikbaar in verschillende prijsklassen, van enkele tientallen tot honderden euro's. Als u de mixer vaak gaat gebruiken en waarde hecht aan duurzaamheid en kwaliteit, kan het de moeite waard zijn om iets meer uit te geven.

Kitchenaid Artisan keukenmachine
Kitchenaid Artisan keukenmachine