Merken

Welke merken keukenmachines en mixers zijn er te koop voor in de keuken? Wij hebben een deel van alle merken voor jou op een rijtje gezet en geprobeerd de voor en nadelen van de verschillende merken op te zoeken zodat de keuze voor de beste keukenapparaten voor jou gemakkelijker is.

Bosch

Alles weten over Bosch keukenapparaten? In onze artikelen vind je alle modellen die er te vinden zijn in de verschillende webshops en bekijken we de informatie die de fabrikant aanlevert. Alles over Bosch.

Kenwood Keukenmachines

Meer leren over Kenwood keukenapparaten? Wij hebben de verschillende producten bekeken en alle apparaten van groot tot klein op een rijtje gezet voor jou. Alles over Kenwood.

Bourgini

Ben jij op zoek naar een keukenmachine van Bourgini maar weet je niet welk model of welke serie je moet kiezen? Wij hebben de verschillende modellen voor jou op een rijtje gezet en de voor- en nadelen. Alles over Bourgini.

Kitchenaid

Keukenapparaten van KitchenAid zijn al jarenlang bekend om hun prachtige design en fantastische kwaliteit. Welke serie past het beste bij jouw kookkunsten en waarom? Lees alles over KitchenAid.

Philips

Keukenmachines van Philips. Je kunt er niet omheen als je op zoekt bent naar een nieuw apparaat voor in de keuken. Oerdegelijke Hollandse kwaliteit voor een betaalbare prijs. Lees alles over Philips.

Smeg keukenmachines

Een Duits apparaat van Smeg in de keuken? Dan moet je zeker kijken naar de hoogwaardige keukenmachines van dit merk. Veel verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Alles over Smeg keukenmachines.