Philips keukenmachines

Philips is een Nederlands multinationaal engineering- en elektronicabedrijf die o.a. ook keukenmachines in verschillende prijsklassen en van hoge kwaliteit produceren. Welke Philips keukenmachines zijn er? De keukenmachines van Philips zijn te vinden in verschillende series.

philips
keukenmachine philips

Op dit moment zijn er de volgende modellen keukenmachines van Philips:

  • 7000 series
  • Avance Collection
  • Viva Collection
  • Daily Collections

Philips keukenmachines

Philips keukenmachines worden veel geleverd met diverse opzetstukken waarmee je verschillende soorten voedsel kunt maken in de keuken. Vaak wordt bijvoorbeeld een blender opzetstuk geleverd voor het maken van soepen, sauzen en smoothies. Er is ook een ijscrusher-opzetstuk voor het crushen van ijs en bevroren fruit om sorbets en cocktails te maken. Kortom, een alleskunner van dit bekende A-merk in je keuken neemt je veel werk uit handen.

Kan een keukenmachine van Philips in de vaatwasser:

De Philips keukenmachine is vaatwasmachinebestendig.

Waar koop je een Philips keukenmachine? Online bijvoorbeeld bij de Mediamarkt of Coolblue vind je verschillende modellen van deze oogstrelende keukenmachines.

Keukenmachines van Philips zijn onmisbare hulpmiddelen voor elke thuiskok en het merk Philips staat bekend om het produceren van innovatieve en betrouwbare keukenapparaten. Hier bespreken we drie populaire keukenmachines van Philips: de HR7778, de HR7962 en de HR7776.

Deze modellen zijn ontworpen om het koken gemakkelijker en aangenamer te maken, en bieden tal van functies en accessoires om aan de behoeften van elke keukenprins(es) te voldoen.

Philips HR7778

De Philips HR7778 keukenmachine is een echte alleskunner. Deze veelzijdige machine is uitgerust met een krachtige 1300 Watt motor, waardoor het hakken, mixen, kneden en raspen moeiteloos gaat. Met 12 verschillende snelheidsinstellingen en de unieke Pulse-functie heeft u volledige controle over de bereiding van uw gerechten.

De HR7778 wordt geleverd met diverse accessoires, zoals een blender, een citruspers en een snij- en raspschijf. Bovendien beschikt de machine over een grote mengkom van 3,4 liter, waardoor u gemakkelijk grote hoeveelheden ingrediënten kunt verwerken.

Philips HR7962

De Philips HR7962 keukenmachine is een compactere variant, maar biedt nog steeds veel functionaliteit. Met een vermogen van 900 Watt is de HR7962 geschikt voor de meeste keukentaken, zoals het mixen van deeg, het bereiden van smoothies en het hakken van groenten. De machine heeft 7 snelheidsinstellingen, waardoor u de bereiding nauwkeurig kunt afstemmen op de ingrediënten.

De HR7962 wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een blender, een citruspers, een deeghaak en een roestvrijstalen garde. De mengkom heeft een inhoud van 2,5 liter en is geschikt voor de bereiding van zowel kleine als grote porties.

Philips HR7776

De Philips HR7776 keukenmachine is een gebruiksvriendelijk model met een vermogen van 1000 Watt, ideaal voor dagelijks gebruik. Dit model beschikt over 9 snelheidsinstellingen en een Pulse-functie, zodat u altijd de juiste snelheid kunt instellen voor uw recept.

De HR7776 is voorzien van diverse accessoires, waaronder een blender, een citruspers, een hakmolen en een roestvrijstalen garde. De mengkom heeft een inhoud van 3 liter en de machine is eenvoudig te bedienen en te reinigen, wat het een perfecte keuze maakt voor zowel beginnende als ervaren koks.

Veelgesteld vragen over Philips keukenmachines

Welke Philips keukenmachine kiezen?

Er zijn veel verschillende modellen te koop. Het is niet te doen om hier een goed advies voor te geven zonder meer te weten over de wensen en eisen die jij stelt aan de keukenmachine.

Welke Philips keukenmachine heb ik nodig?

Die vraag kun je zelf het beste beantwoorden door eerst op een rijtje te zetten waar je de keukenmachine voor wilt gaan gebruiken. Als je hier de antwoorden op hebt kun je op zoek naar een keukenmachine van bijvoorbeeld Bosch die hieraan voldoet.

Wat is de beste keukenmachine?

Hierover hebben wij een artikel: Wat is de beste keukenmachine. Dit artikel updaten wij regelmatig met nieuwste technieken en tarieven.

Wat is het verschil tussen de verschillende modellen Philips keukenmachines?

De verschillende modellen Philips keukenmachines variëren in vermogen, capaciteit van de mengkom, snelheidsinstellingen en meegeleverde accessoires. Afhankelijk van uw behoeften en budget kunt u een keukenmachine kiezen die het beste bij u past.

Zijn de onderdelen van Philips keukenmachines vaatwasmachinebestendig?

Veel onderdelen van Philips keukenmachines zijn vaatwasmachinebestendig, maar het wordt aangeraden om de handleiding van uw specifieke model te raadplegen om zeker te weten welke onderdelen veilig in de vaatwasser kunnen.

Kan ik extra accessoires kopen voor mijn Philips keukenmachine?

Ja, Philips biedt een assortiment aan extra accessoires die compatibel zijn met hun keukenmachines, zoals extra snij- en raspschijven, deeghaken en gardes. U kunt deze accessoires vinden op de Philips-website of bij erkende verkooppunten.

Hoe kan ik de Philips keukenmachine het beste reinigen?

Om de levensduur van uw keukenmachine te verlengen, is het belangrijk om het apparaat regelmatig en op de juiste manier te reinigen. Verwijder de accessoires en reinig ze volgens de aanbevelingen in de handleiding. Veeg het motorblok van de keukenmachine af met een vochtige doek en droog het daarna goed af. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of schuursponsjes.

Wat moet ik doen als mijn Philips keukenmachine niet werkt of defect is?

Als uw keukenmachine niet goed werkt of defect lijkt, controleer dan eerst of alle onderdelen correct zijn geassembleerd en of de machine op de juiste manier is aangesloten op het elektriciteitsnet. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Philips of een geautoriseerde servicepartner voor hulp en mogelijke reparatie.

Hoe lang is de garantie op Philips keukenmachines?

De garantieperiode voor Philips keukenmachines kan variëren, maar doorgaans biedt Philips een garantie van 2 jaar op hun keukenmachines. Raadpleeg de garantievoorwaarden die bij uw apparaat zijn geleverd voor specifieke informatie over de garantie van uw model.

Kunnen Philips keukenmachines ook ijs crushen?

Sommige modellen van Philips keukenmachines zijn uitgerust met een blenderaccessoire dat geschikt is voor het crushen van ijs. Controleer de specificaties van uw specifieke model om te zien of het over deze functie beschikt.