Keukenmachine inspiratie van foodbloggers

In Nederland kennen we heel veel foodbloggers. Iedere blogger heeft zijn of haar eigen manier van het beschrijven en welke recepten er ontwikkelt worden. Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet zodat je het maximale uit de beste keukenmachine kunt gaan halen:

Foodbloggers 2022

In het lijstje hierboven zie je allerlei bekende foodbloggers. Vaak zijn foodbloggers ook restaurant bloggers waarin ze recensies delen over hun favoriete restaurants.

Foodblogger worden

Hoe wordt je een foodblogger? Dat antwoord zou te lang zijn als we dit helemaal uit gingen werken hier. De korte versie is, ontwikkel een WordPress website en maak gebruik van WP Recipe Maker plugin om je recepten in blogs te verwerken. Denk bij de start van een blog goed na over de structuur. Deze kun je maar eenmaal goed opzetten.

WordPress website foodblog

Uiteraard kun je zelf aan de slag met WordPress en het ontwikkelen van een website. Als je het professioneler aan wilt pakken kun je een WordPress agency zoals bijvoorbeeld Lamper Design inhuren.

Hier wordt een design voor je website ontwikkelt en het concept voor je foodblog. Van daaruit wordt gestart met het ontwikkelen. Uiteraard heb je hier wel budget voor nodig om op deze manier te starten. Denk ook aan het binnenhalen van bijvoorbeeld gesponsorde content, welke foodblogger zal eerder gekozen worden voor een samenwerking? De overduidelijk zelf geknutselde foodblog of de professioneel vormgegeven foodblog?